Ενεργειακή αναβάθμιση

Αντλίες Θερμότητας Climaveneta

Aντλίες θερμότητας

Μύθοι και αλήθειες για την απόδοσή και τα πλεονεκτήματά τους έναντι άλλων “παραδοσιακών” λύσεων σε θέρμανση και κλιματισμό.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Αντλίες θερμότητας Climaveneta για το σπίτι αλλά και την επιχείρηση σας

Η αλήθεια είναι ότι θέλετε πλέον να εξοικονομείτε ενέργεια παντού: στο σπίτι σας, στο εξοχικό αλλά και στο γραφείο ή την επιχείρησή σας. Γιατί το κόστος της ενέργειας που θα μπορέσετε να “γλιτώσετε” είναι χρήματα που θα κρατήσετε στην τσέπη σας!

Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Αντλίες θερμότητας για ξενοδοχεία: maximum απόδοση & οικονομία!

Eξειδικευμένες λύσεις για όλες τις τουριστικές μονάδες, μικρές ή μεγάλες, σε ορεινά ή παραθαλάσσια μέρη προσφέρει το σύστημα κλιματισμού, θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης της Climaveneta, που υπόσχεται και πετυχαίνει οικονομία από 50% έως 80%!

Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Ενδοδαπέδια θέρμανση & αντλίες θερμότητας: η ιδανική επιλογή!

Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Γεωθερμία: μεγάλα οφέλη για το χρήστη και για το περιβάλλον!

Η ίδια η Γη μας δίνει απλόχερα τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε την τεράστια ενέργειά της, χωρίς να βλάπτουμε το περιβάλλον. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η θέρμανση & ψύξη κτιρίων μέσω της Γεωθερμίας.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Aντλίες θερμότητας: πραγματική επένδυση για κάθε χώρο!

Το κόστος είναι σίγουρα ένας καθοριστικός παράγοντας για την απόκτηση κάθε καταναλωτικού αγαθού. Όταν έχεις να κάνεις όμως με την απόκτηση ενός συστήματος κλιματισμού/θέρμανσης, το οποίο είναι καθοριστικό για την ποιότητα ζωής των δικών σου ανθρώπων,τότε πρέπει να αντιμετωπίζεις αυτή την αγορά ως  επένδυση με σημαντικά οφέλη σε μόνιμη βάση. 

Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ